top of page

Jintana Herb Sauna tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen saunomis-, kylpemis- ja harrastuselämyksen.

 

Me Jintana Herb Sauna yrityksessä haluamme jatkuvasti kehittää saunomiskulttuuria, itse saunomista, sen eri variaatioita ja siihen läheisesti liittyviä oheispalveluita sekä näiden ekologisuutta ja mikä tärkeintä, saatavia terveyshyötyjä. Olemme kehittäneet thaimaalais - suomalaisen yrttisaunan, ainutlaatuisen konseptin, jossa yhdistyvät perinteisen thaimaalaisen yrttihöyrysaunan ja suomalaisen saunan parantavat ja virkistävät ominaisuudet. Uusi saunamme onkin jo kerännyt valtavan suosion sekä thaimaalaisten, että kansainvälisten asiakkaidemme keskuudessa.

 

Uudella noin 600 m2 monitoimialueellamme siirrymme lähitulevaisuudessa aurinkoenergiaan. Jintana Herb Sauna Goes Green! Alueelle nouseva suomalainen sauna ja sen läheisyyteen tuleva Napapiiri -huone jäävesi altaineen, elävine revontulineen ja lumisateineen huokuu taianomaista Suomalaista Lapin eksotiikkaa. Todella eksoottinen ja ainutlaatuinen elämyskokonaisuus, joka varmasti saavuttaa suuren suosion. Ja kaikki tämä siis ekologisesti aurinkoenergiaa hyödyntämällä. Uuden aurinkoenergialla toimivan saunamme itse rakennus, on uudenlainen juuri kehittämämme moduuli tyyppinen sauna rakennus, joka soveltuu käytettäväksi sauna rakennuksena eri variaatioilla, oli sitten kyseessä thai yrtti sauna, suomalainen sauna tai thai-suomi yrttisauna.

 

Lähde mukaan kanssamme matkalle yrttihöyrysaunan, jäävesikylvyn ja Lapin eksotiikan kiehtovaan maailmaan.

 

Jintana Herb Sauna on kansainvälisen saunaseuran, ISA:n kansallinen jäsen, ISA International Sauna Association.

alue.jpeg

Taustaa yrityksestämme

Vuonna 2020 ostimme Hua Hinista vaikeuksissa olevan hieronta- ja saunayrityksen ja muutimme sen Jintana Herb Saunaksi. Aluksi keskityimme perinteisen thai-yrttihöyrysaunan tarjoamiseen monipuolisten hierontapalveluiden ohella. Asiakasmäärän ja heidän mielenkiinnon kasvaessa päätimme laajentaa palvelutarjontaamme vuonna 2021. Rakensimme aidosta thai-bambusta upean terassin, josta tuli suosittu rentoutumis- ja oleskelupaikka. Terasille rakensimme Hua Hinin alueelle harvinaisen ja eksoottisen jäävesialtaan, joka tarjoaa ainutlaatuisen viilentävän ja virkistävän kokemuksen saunan jälkeen. Idyllisen terassin ja eksoottisen jäävesialtaan yhdistelmä on valloittanut thaimaalaisen asiakaskuntamme sydämet tarjoten heille houkuttelevan ja terveellisen kokemuksen. Samana vuonna rakensimme pienen suomalaisen saunan, joka sai suuren kiitoksen myös thaimaalaisilta asiakkailtamme, sillä se tarjosi heille eksoottisen ja omanlaisensa saunakohtauksen. Yrityksellämme on nykyään jo 3 erilaista 8 hengen saunaa ja yksi pienempi 4 hengen sauna. Nyt vuonna 2024 siirrymme käyttämään ekologisesti aurinkoenergiaa mahdollisuuksien mukaan. Alueellemme valmistuu uusi noin 600m2 monitoimialue, jossa voi tutustua mm golf lajiin tai muuten harjoittaa lajia. Alueelta löytyy myös esiintymislava/alue, suomi sauna ja Napapiiri huone jääaltaineen. Kysynnän kasvaessa rakennamme myös lisää hierontapaikkoja.

Saunainnovaatio

Palveluitamme jatkuvasti kehittäen, aloimme etsimään ratkaisua kuinka yhdistää Thai yrttihöyrysaunan ja suomalaisen saunan parhaat ominaisuudet. Maailmalla tunnettu suomalainen sauna yhdistettynä thaimaalaisen yrttihöyrysaunan fantastisiin etuihin luo ainutlaatuisen kokemuksen. Laajan tutkimus- ja kehitystyön jälkeen esittelemme ylpeänä ainutlaatuisen luomuksemme: thaimaalais-suomalaisen yrttisaunan, joka on ehkä ainoa laatuaan maailmassa.

uusi sauna.jpeg
allas rentoutus_edited_edited.png
tyttö altaalla.jpeg

Terveysominaisuudet
ja -edut

Uudessa saunassa yhdistyvät Thaimaalaisen perinteisen höyrysaunan parantavat yrtit ja suomi saunan saunomiskokemus, löylyä kiville heittäen ja näin itse säädellen lämmön ja höyryn määrää. Erittäin eksoottinen, miellyttävä ja mukava kokemus. Thaimaalais-suomalainen yrttisauna toimii ympäristöystävällisellä ja taloudellisella kaasulämmityksellä, mikä takaa alhaisen energiankulutuksen perinteisiin saunoihin verrattuna. Kolmen kuukauden kokeilujakson aikana totesimme asiakkaidemme kanssa, että saunan lämpötilan pitäminen max 70°C tarjoaa asiakkaillemme miellyttävimmän kokemuksen. Saunamme lämpötilat ovat alhaisemmat kuin perinteisissä suomalaisissa saunoissa, jolloin asiakkaamme tuntevat olonsa virkeämmäksi ja virkistyneemmäksi. Jopa ulkomaalaisten asiakkaidemme mielestä he eivät ole koskaan kokeneet yhtä miellyttävää, virkistävää ja lempeää saunottelu hetkeä.

Napapiiri huone

Ainutlaatuinen uusi elämyskokonaisuus on rakentumassa monitoimialueellemme. Todella jännittävää Lapin eksotiikkaa huokuva viileä Napapiiri huoneemme jäävesialtaineen, revontuli maisema videoineen ja vielä lumisateen hiljalleen laskeutuessa on varmasti hyvin monelle erittäin mieleenpainuva ja jännittävä kokemus.

Todistetusti saunominen tuottaa keholle terveyshyötyjä, kuten myös jäävesikylvyt jotka mm kehittävät kehon vastustuskykyä, parantavat unenlaatua ja yleistä hyvinvointia. Yhdistettynä sekä saunomisen että jäävesikylpemisen hyödyt peräkkäisinä tapahtumina, kehittyvät saatavat terveyshyödyt entisestään. Tässä tapauksessa 1 + 1 on enemmän kuin 2.

uusi sauna.jpeg

Moduuli sauna

Asiakkaillemme, jotka harkitsevat oman saunan hankkimista, meillä on hyviä uutisia.

Olemme kehittäneet moduuli sauna järjestelmän, jonka rakentaminen paikalleen on nopeaa, siistiä ja tehokasta. Moduuli sauna on hyvä ratkaisu myös heille, jotka eivät halua rakentaa pysyvää rakennusta esim. vuokra maalle. Moduuli sauna on helposti tarvittaessa purettavissa ja siirrettävissä uuteen paikkaan. Saunan koko ja muoto on vapaasti suunniteltavissa kuten myös muu yksilöinti. On olemassa monia hyviä vaihtoehtoja julkisivun ja lauteiden muotoiluun sekä materiaaleihin. Sisäpuoliset paneloinnit voidaan tehdä esim. thaimaalaisesta tiikistä, joka pitkäikäinen ja tyylikäs ratkaisu.

Saunateollisuus ja terveysmatkailu

Saunat ovat saaneet tunnustusta lukuisista terveyshyödyistään, mikä on johtanut merkittävään kasvuun sauna- ja kylpyläteollisuudessa maailmanlaajuisesti. Thaimaan terveysmatkailu-alaansa kehitettäessä, Jintana Herb Sauna pyrkii myötävaikuttamaan Thaimaan terveys-matkailun laajentumiseen tuomalla thaimaalaista saunakulttuuria uudelleen laajemmalle jopa kanasainväliselle asiakaskunnalle. Uskomme vahvasti että tuotteellamme on mahdollisuuksia vientituotteena tuotekehityksen jälkeen. Kaupungeissa ja alueilla, joilla ilmanlaatu vaihtelee, mielestämme on hyvä käyttää puhdistettua tuloilmaa. Olemme jo suunnitelleet, kuinka tuloilma on mahdollista puhdistaa. Puhtaan tuloilman käyttö saunassa lisää saunan merkittäviä terveyshyötyjä entisestään.

young people on pool.jpeg
sunbeds.jpeg

Mahdollisuus kumppanuuteen

Etsimme aktiivisesti kumppaneita ja rahoittajia tukemaan innovatiivista sauna-konseptiamme erittäin lupaavalla toimialalla. Rahoituksen avulla voimme jatkaa koko saunakonseptimme kehittämistä ja markkinointia keskittyen kaasukiukaan, aurinko-energiaintegraatioon, tarvittaviin turvaominaisuuksiin, digitaalisiin näyttöihin ja veden-suodatusjärjestelmiin. Liity kanssamme tälle jännittävälle matkalle, kun perustamme useita Jintana Herb Sauna -paikkoja kaikkialle Thaimaahan. Arviolta joulukuussa 2023 sauna-alueeseemme valmistuu noin 600 neliömetrin monitoimialue, joka voidaan tarjota myös yhteistyökumppanien käyttöön.

Saunan tulevaisuus

Vaikka Thaimaa on hyvin lämmin maa, terveysvaikutukset ja saunomisen tuottama mielihyvä on sama kuin viileämmäsikn maissa. On havaittavissa että saunomisen jälkeisinä päivinä hikoiluttaa kuumassa ja kosteassa ilmastossa vähemmän. Maailmassa, joka arvostaa yhä enemmän terveystietoista elämäntapaa, sauna- ja kylpylämarkkinat kasvavat edelleen nopeasti. Maailman sauna- ja kylpylämarkkinoiden koon arvioitiin olevan 47,5 miljardia dollaria vuonna 2020, ja kasvuvauhdin ennustettiin olevan 12,1 % vuosina 2021–2028. Lisäksi Thaimaan terveydenhuoltomarkkinoiden liikevaihdon ennustetaan nousevan 460,80 miljoonaan dollariin vuonna 2023, ja vuosittaisen kasvun ennustetaan olevan 460,80 miljoonaa dollaria. 7,01 prosentin korko (CAGR) vuosina 2023–2027, mikä johtaa 604,30 miljoonan Yhdysvaltain dollarin markkinavolyymiin vuoteen 2027 mennessä.

Mielestämme terveyttä edistävän saunakonseptimme sijoituskohteet Thaimaassa voisivat olla mm. sotilaskoulutusalueet, temppelit, terveyskylpylät ja lääketieteellisiä palveluita tarjoavat yritykset.

guys on pool.jpeg
A girl sitting in the swimming pool facing the sea

Ehdotus

Liity kanssamme Jintana Herb Sauna konseptiin, kun mullistamme saunakokemuksen thai-suomalaisella yrttisaunallamme, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä thaimaalaista yrttihöyrysaunaa ja suomalaisia saunakäytäntöjä. Uppoudu yrttihöyrysaunan maailmaan, jossa terveys, rentoutuminen ja virkistyminen kohtaavat. Etsimme taloudellista tukea ja kumppaneita, jotka auttavat meitä toteuttamaan visiomme ja laajentamaan liiketoimintaamme nopeasti. Lähdetään yhdessä jännittävälle matkalle yrttihöyrysaunan lumoavaan maailmaan.

Koe thai-suomalaisen yrttisaunan autuus Jintana Herb Saunassa..

 
JINTANA HERB SAUNA
bottom of page